KIJCK. Makelaars

Hoe lang duurt verhuizen?

Ga je verhuizen en ben je benieuwd naar hoe lang verhuizen duurt? Er zijn allerlei factoren die daar invloed op hebben. Hoe lang verhuizen duurt hangt onder andere af van hoe groot je inboedel is, of je hulp hebt bij het verhuizen en waar je naartoe gaat verhuizen.

Als je de verhuizing goed hebt voorbereid, dus op tijd mensen om hulp vraagt, een aanhanger of een busje regelt en de afstand niet te groot is, kan een verhuizing snel gaan. Het kan dan vaak binnen één dag of zelfs een dagdeel. Als je meerdere keren heen en weer moet rijden, zul je ook meerdere keren een auto of aanhanger moeten vullen. Dit kost meer tijd dan wanneer je alles in één keer kunt verhuizen.

Je verhuizing begint al op het moment dat je besluit dat je gaat verhuizen: je zult je eigen huis moeten verkopen. Hier helpt het team van KIJCK. makelaars je graag bij!

Jij kunt je compleet focussen op het verhuizen

Als je gaat verhuizen, zul je jouw huidige huis waarschijnlijk willen verkopen. Bij de keuze voor een verkoopmakelaar heb je de keuze tussen twee soorten makelaars. Er zijn makelaars die werken op basis van een zogenaamd variabel makelaarscourtage: hier betaal je een percentage van de verkoopsom aan makelaarskosten. Op deze manier lopen de kosten al snel hoog op en weet je pas na de verkoop hoeveel geld je kwijt bent aan de makelaar.

Bij KIJCK. makelaars doen we het helemaal anders. Voor het lage, all-in tarief van slechts 3950,- krijg je precies dezelfde diensten, maar dan voor een enorm laag tarief! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Waarom KIJCK. makelaars?

Waarom KIJCK. makelaars?

  • Geen opstartkosten, kleine lettertjes of andere kosten.

  • Alle diensten die je van een makelaar verwacht voor 1 prijs.

  • Via jouw persoonlijke omgeving volg je het gehele verkoopproces.

  • Je betaalt pas achteraf als jouw woning is verkocht.

Hulp van vrienden en familie inschakelen bij verhuizen

Wanneer je familie en vrienden vraagt om je te helpen met verhuizen, zorg er dan voor dat je niet téveel mensen vraagt: dan loop je elkaar vaak in de weg. Zorg ook voor een duidelijke taakverdeling, zo werk je het efficiëntst. Het helpt als je op de dozen en op losse items aangeeft naar welke ruimte het moet, bijvoorbeeld met stickers of post-its. Zo loopt het lekker snel en hoef je na de verhuizing niet al je spullen nóg een keer te verhuizen.

Laat je de verhuizing door een verhuisbedrijf doen? Dan gaat het snel en efficiënt, maar dit kost natuurlijk wel geld. 

Wanneer begin je met het regelen van je verhuizing?

Hoe dichter je bij je verhuizing komt, hoe meer er op je af komt. Het is daarom verstandig om op tijd te beginnen met de zaken die je alvast kunt regelen. Het overzetten van abonnementen en het regelen van je telefonie- en internetcontracten kun je al enkele maanden van te voren regelen. 

Tip: begin ook op tijd met het uitzoeken van de spullen die je wel of niet mee wilt verhuizen. De spullen die je besluit niet mee te nemen, kun je dan verkopen via bijvoorbeeld Marktplaats. Je kunt er ook iemand anders blij mee maken door ze naar een kringloopwinkel te brengen. 

Een van de grootste uitdagingen die je zult tegenkomen rondom je verhuizing is het verkopen van je huidige woning. Daar helpen wij je graag bij. KIJCK. makelaars is jouw verkoopmakelaar: met onze unieke werkwijze zetten we ons in om jouw woning voor de beste prijs en voorwaarden te verkopen, terwijl jij ook nog eens duizenden euro’s kunt besparen.

KIJCK. makelaars staat voor je klaar

Voor slechts 3950,- ontzorgen we je gedurende het hele verkooptraject met onder andere de volgende diensten:

Je kunt altijd bij ons een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Dan komen wij geheel vrijblijvend bij je langs. Jij bespreekt dan jouw verkoopwensen en wij leggen je de marktsituatie uit en de verkoopstrategie.

 Ja, ik wil wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons. Dan gaan we samen een datum plannen.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars