KIJCK. Makelaars
Bekijk alle artikelen

Wanneer kun je het beste beginnen met het inpakken voor je verhuizing?

Ga je verhuizen naar een grotere woning, een appartement middenin de stad of naar een pittoreske boerderij, weg van alle drukte? Leuk – en spannend! Er komt van alles kijken bij een verhuizing, zoals het het inpakken van al je spullen en ook het verkopen van je woning.

Wanneer kun je het beste beginnen met het inpakken voor je verhuizing? Dat hangt van verschillende factoren af. De grootte van je huidige woning en inboedel en natuurlijk het formaat van je nieuwe woning spelen een rol. Als je al je spullen mee kunt nemen, zul je minder tijd kwijt zijn aan het opruimen en het verkopen of van je spullen. 

Een verhuizing is wel een mooi moment om eens goed naar al die spullen te kijken en te bedenken of je écht alles mee wilt nemen naar je nieuwe woning. We raden je aan om daar ruim op tijd mee te beginnen, dat kan al maanden voor je verhuizing zijn! 

Wat moet je allemaal regelen rondom je verhuizing?

Hoe dichter je bij de daadwerkelijke verhuisdatum komt, hoe meer er op je af komt. Het is dan fijn als je al een groot deel van je spullen ingepakt hebt. Naast het inpakken van je inboedel zul je moeten nadenken over allerlei zaken, zoals het regelen van een internet- en telefonieaansluiting op je nieuwe adres, het omzetten van abonnementen, misschien moet je wel een nieuwe school en sportverenigingen zoeken voor je kinderen en je moet je inschrijven op je nieuwe adres.

Een van de grootste zaken die je moet regelen als je besluit om te gaan verhuizen, is het verkopen van je eigen huis. Hier begint het allemaal mee, want hoe beter je jouw woning verkoopt, hoe meer je kunt besteden aan je nieuwe huis. Ook de voorwaarden rondom de verkoop zijn belangrijk, die bepalen immers deels wanneer je verhuizing plaats gaat vinden.

De verkoopmakelaar die met je meedenkt: KIJCK. makelaars

Heb je je huis nog niet verkocht? Dan is het aan te raden om ook een verkoopmakelaar te regelen. Een verkoopmakelaar zorgt er namelijk voor dat je huidige woning voor de juiste prijs wordt verkocht en dat er bij de verkoop rekening rekening wordt gehouden met jouw wensen en voorkeuren.

De afspraken rondom de oplevering en de verkoop worden opgesteld in het koopcontract: hier helpen we je bij. Ook de prijsonderhandelingen nemen we van je over, net als het regelen van professionele foto’s en bezichtigingen van serieus geïnteresseerden. Dit doen we allemaal voor één vast tarief. Wij zijn dé makelaar met een vaste prijs in onder andere de regio’s rondom Amsterdam, Hoofddorp en Almere.

Verkoop jouw woning voor de beste prijs

Al deze en nog meer services nemen we op ons, voor het vaste, lage tarief van slechts 3950,-. Deze werkwijze maakt KIJCK. makelaars uniek: ons tarief is niet afhankelijk van de verkoopsom van jouw woning. Op deze manier krijg je de dienstverlening en kwaliteit die je van een NVM-makelaar mag verwachten én bespaar je al snel duizenden euro’s bij de verkoop van je huis! 
Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact op, ons team helpt je graag.

KIJCK. makelaars
Geschreven door KIJCK. makelaars

Laatst geupdate:

Team KIJCK. Makelaars