KIJCK. Makelaars
Bekijk alle artikelen

Waarom verhuizen mensen graag naar het platteland?

Verhuizen naar het platteland wordt steeds populairder. Meer en meer mensen laten de drukte van de stad achter zich om te verhuizen naar een rustigere plek op het platteland. Hier hebben ze verschillende redenen voor, zoals meer ruimte en lekker willen wonen in een groene omgeving.

Wil jij ook graag de stad verlaten en verhuizen naar het platteland? Het team van KIJCK. makelaars helpt je om jouw woning in de stad te verkopen. Dit doen we volgens onze unieke werkwijze: op basis van het lage all-in tarief van slechts 3950,- ontzorgen we je volledig. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

3 redenen waarom mensen graag naar het platteland verhuizen

De stad trekt heel veel mensen aan, vooral jongeren. Er is van alles te beleven en veel mensen werken in of vlakbij een stad. Door er te gaan wonen, hoef je minder te reizen. Toch zijn er heel veel mensen die graag op het platteland willen wonen. Waarom? We zetten 3 redenen voor je op een rijtje:

  • Wonen in de stad is duur: een woning op het platteland is vaak goedkoper. Je krijgt een groter huis en een grotere tuin voor hetzelfde geld als waar je in de stad een appartementje voor krijgt;
  • Grote steden zijn druk en je zult er vaker in de file staan. Daar heb je op het platteland veel minder last van, zeker als je ook niet dagelijks naar de stad hoeft voor je werk;
  • Veel mensen willen graag dichterbij de natuur zijn: die vind je minder middenin de stad. Het platteland is groener, je zit vaker dichtbij bossen en parken waar je lekker kunt wandelen en geniet van het buitenleven.

Wil jij verhuizen naar het platteland?

Lijkt het jou ook wel wat, een rustig leven in een fijn huis, op een plek met veel groen om je heen? Als je graag naar het platteland wilt verhuizen, dan zul je jouw woning in de stad waarschijnlijk willen verkopen. Voordat het zover is, is het fijn om te weten wat je woning waard is. We helpen je hier graag bij, door een vrijblijvend een gratis waardebepaling van je huis uit te voeren.

We kijken naar verschillende facetten van je huis, zoals het formaat, de locatie, de staat en de prijzen van recent verkochte, vergelijkbare woningen in jouw omgeving. Dit zetten we op een rijtje en zo komen we tot een realistische inschatting van de waarde van jouw woning. Met die waarde in je achterhoofd krijg je een beter beeld van het budget voor je volgende stap: je nieuwe woning op het platteland!

Geld besparen bij de verkoop van jouw woning

Het team van KIJCK. makelaars helpt je graag met het verkopen van jouw woning. Met onze locaties in Amsterdam, Almere en Hoofddorp zijn we dé verkoopmakelaar van de Randstad en ver daarbuiten: onze ervaren makelaars zetten hun expertise graag voor jou in!

Voor het lage all-in tarief van slechts 3950,- ontzorgen we je volledig tijdens het gehele verkooptraject:

  • Foto’s en plattegronden van je huis;
  • Promotie via social media en Funda;
  • Regelen en houden van bezichtigingen;
  • Onderhandelingen over de prijs en voorwaarden;
  • We helpen je met het papierwerk.

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je andere vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

KIJCK. makelaars
Geschreven door KIJCK. makelaars

Laatst geupdate:

Team KIJCK. Makelaars