KIJCK. Makelaars
Bekijk alle artikelen

Waarom verhuizen mensen graag naar de stad?

Denk je er wel eens over na om te verhuizen naar een grote stad? Een fijn appartement of een mooie tussenwoning in een gezellige wijk, lekker dichtbij de drukte en je werk? Je bent niet de enige: heel veel mensen willen graag in de stad wonen. Ook vanuit buitengebieden trekken veel mensen, voornamelijk jongeren, naar de stad. Maar, waarom verhuizen mensen graag naar de stad?

Als je wilt verhuizen binnen of naar de stad, dan zul je jouw huidige woning waarschijnlijk willen verkopen. Daar helpen we je graag bij! Als dé verkoopmakelaar zetten we ons in om jouw woning voor de beste prijs te verkopen. Dit doen we volgens onze eigen, unieke werkwijze. Voor het all-in tarief van slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van je over. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van verhuizen naar de stad

Wonen in de stad levert verschillende voordelen op. Ook al is wonen in de stad niet voor iedereen weggelegd, het is er druk en duurder dan op het platteland, heel veel mensen willen graag in de grote stad wonen. Hier zijn verschillende redenen voor:

  • Er is lekker veel te doen. Op het gebied van bijvoorbeeld sport, cultuur, evenementen en horeca is er nou eenmaal meer te beleven dan in dorpen;
  • In en rondom steden zijn meer bedrijven, veel mensen hebben hun werk dan ook in of vlakbij een stad. Door dichtbij hun werk te gaan wonen, hoeven mensen veel minder te reizen;
  • Je bent minder afhankelijk van een auto, omdat je veel met het openbaar vervoer en met de fiets kunt doen. De afstanden zijn immers kleiner.

Wil jij verhuizen naar de stad?

Wil jij ook graag dichterbij je werk wonen en lopend of zelfs op de fiets naar je favoriete restaurants, kroegjes en winkels kunnen? Dan is een verhuizing naar de stad iets voor jou!

Als je vanuit een buitengebied naar de stad wilt verhuizen, zul je jouw woning eerst moeten verkopen. Let er hierbij wel op dat woningen in de stad vaak duurder zijn dan woningen in een dorp op het platteland. Het betekent vaak dat je er qua vierkante meters en tuin op achteruit gaat. Daar staat tegenover dat je waarschijnlijk ook minder vaak in huis zult zijn: je kiest er niet voor niets voor om in de stad te gaan wonen!

KIJCK. makelaars helpt

Als jij wilt verhuizen naar de stad, dan helpen we daar graag bij. Met onze unieke werkwijze zorgen we ervoor dat jouw woning voor de beste prijs verkocht wordt, tegen de voorwaarden die bij jouw situatie passen. Heb je een nieuwe woning op het oog of zelfs al gekocht? Dan wil je waarschijnlijk snel je huidige woning verkopen.

Ben je nog in een oriënterende fase? Ook dan helpen we je graag, bijvoorbeeld met een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Met de waarde van je huidige woning in het achterhoofd kun je specifieker gaan zoeken naar jouw droomhuis in de stad.

Geld besparen bij de verkoop van je woning?

Bij KIJCK. makelaars bespaar je ook nog eens heel veel geld bij de verkoop van je huis. Wij werken op basis van een laag all-in tarief. Voor slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van je over. We helpen je door onder meer de volgende zaken over te nemen:

  • Het maken van foto’s van je woning;
  • Duidelijke plattegronden;
  • Promotie via onze social media;
  • We plaatsen je huis op Funda;
  • Het regelen en houden van bezichtigingen;
  • We onderhandelen over de prijs en voorwaarden;
  • Het papierwerk, zoals de koopovereenkomst.

Ons tarief van 3950,- is niet afhankelijk van de verkoopsom van jouw woning. Met dit lage tarief bespaar je dus al snel duizenden euro’s ten opzichte van traditionele makelaars, die op basis van een variabel makelaarscourtage werken. Dat geld kun jij mooi in je nieuwe woning investeren!

Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op: ons team staat voor je klaar.

KIJCK. makelaars
Geschreven door KIJCK. makelaars

Laatst geupdate:

Team KIJCK. Makelaars