KIJCK. Makelaars
Bekijk alle artikelen

Wil jij je huis verkopen? Check onze handige tips

Denk jij er wel eens over na om je huis te verkopen en ben je op zoek naar tips die je daarbij helpen? KIJCK. makelaar staat voor je klaar.

Je kunt ervoor kiezen om zelf je woning te verkopen en al deze zaken zelf te regelen, maar vergis je niet: er komt heel veel bij kijken. Van fotografie tot promotie, het regelen, plannen en houden van bezichtigingen, onderhandelen over de prijs, een koopcontract opstellen: een verkoopmakelaar neemt al deze zaken en meer van je over.

Bij KIJCK. makelaars betaal je voor al deze diensten een laag all-in tarief, ongeacht de waarde van je woning. Voor slechts 3950,- nemen we de hele verkoop van je over en regelen we alles voor je!

Meer weten over hoe dit werkt? Neem contact met ons op!

Tips om zelf je huis te verkopen

Wil je toch zelf je huis verkopen? Dat kan: we zetten wat tips voor je op een rijtje.

 • Goede foto’s van je woning zijn enorm belangrijk. Ga je zelf foto’s maken van je woning? Zorg er dan voor dat je een zonnige dag kiest om foto’s te maken: daglicht zorgt ervoor dat je foto’s veel aantrekkelijker worden;
 • Schrijf een goed verkoopverhaal en deel dit op social media. Vraag ook aan je netwerk om dit te delen: via social media kun je al snel een groot netwerk bereiken;
 • Een koopcontract is een officieel en bindend document: zorg ervoor dat dit document 100% klopt en waterdicht is;
 • Denk na over hoe je de bezichtigingen gaat organiseren. Afhankelijk van je woning kunnen er zomaar heel veel mensen reageren: plan je dit allemaal op 1 dag of laat je geïnteresseerden op meerdere dagen langskomen?

Besluit je dat je toch graag wat hulp wilt bij het verkopen van je woning? Neem vrijblijvend contact met ons op: we kijken graag met je mee naar jouw situatie en wensen.

Waarom zou je een verkoopmakelaar inschakelen?

Je kunt online en via-via heel veel tips voor het zelf verkopen van je woning vinden, maar het netwerk en de ervaring van een verkoopmakelaar is toch moeilijk te vervangen. Wil je daarom graag de hulp van een verkoopmakelaar inschakelen? KIJCK. makelaar staat voor je klaar.

Als verkoopmakelaar nemen we je heel veel werk uit handen en we regelen allerlei zaken voor je, zoals:

 • Professionele foto’s van je woning;
 • Duidelijke plattegronden;
 • Promotie via onze social media kanalen;
 • Promotie via Funda;
 • We regelen en houden bezichtigingen;
 • We voeren de onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden;
 • We helpen met het papierwerk, zoals het koopcontract.

Gedurende het hele verkooptraject zorgen we ervoor dat je op de hoogte bent van de vorderingen, onder meer via onze online omgeving.

Geld besparen én de beste prijs voor jouw woning met KIJCK. makelaars

Als verkoopmakelaar zorgt KIJCK. makelaars ervoor dat je de beste prijs voor je woning krijgt, dat je huis verkocht wordt onder de voorwaarden die bij jou passen en dat er een waterdicht koopcontract opgesteld wordt.

Dit doen we allemaal volgens onze unieke werkwijze: op basis van een laag all-in tarief! Voor slechts 3950,- profiteer jij van de diensten en services van een NVM-makelaar, maar dan tegen een enorm laag tarief! Je krijgt precies dezelfde diensten en kwaliteit als bij een klassieke makelaar en je kunt zo ook nog eens duizenden euro’s besparen.

Meer weten over onze werkwijze of heb je andere vragen? Neem contact met ons op.

KIJCK. makelaars
Geschreven door KIJCK. makelaars

Laatst geupdate:

Team KIJCK. Makelaars