KIJCK. Makelaars
Wil jij ook je huis verkopen?
Terug naar het overzicht

Wethouder Rijkeboerweg 81

Ben je geïnteresseerd in dit huis?

Vraag een bezichtiging aan

Klik op de button hieronder en vraag een bezichtiging aan

Ik wil graag een bezichtiging inplannen

Bezichtiging

Hidden
Hidden

Omschrijving

EEN DROOMHUIS VOOR JONG EN OUD, WAAR RUST EN RUIMTE ELKAAR ONTMOETEN

EEN DROOMHUIS VOOR JONG EN OUD, WAAR RUST EN RUIMTE ELKAAR ONTMOETEN

Stel je voor: een thuis dat de perfecte balans biedt tussen de levendigheid van de stad en de serene rust van de natuur. Een plek waar jonge gezinnen kunnen bloeien, waar levensloopbestendig wonen (er bevindt zich al een slaapkamer en badkamer op de begane grond!), realiteit wordt en waar de zoektocht naar ruimte en privacy eindigt. Dit pareltje in Halfweg, strategisch gelegen tussen Amsterdam en Haarlem, biedt het allemaal. Met recreatiepark Spaarnwoude als achtertuin en alle moderne gemakken binnen handbereik, is dit de woning waar je hart sneller van gaat kloppen.

HIGHLIGHTS DIE JE HART VEROVEREN

NATUURLIJKE OASE: Recreatiepark Spaarnwoude op loopafstand, waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte.
TOPLOCATIE: Uitstekende bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer als de auto; Amsterdam en Haarlem binnen handbereik.
ZONNIGE PRIVACY: Een riante, zonnige achtertuin die, dankzij de hoekligging, een oase van rust en ruimte biedt.
COMFORTABEL WONEN: Levensloopbestendig met slaap- en badkamer op de begane grond, verrijkt met vloerverwarming en een knisperende open haard.
DUURZAAM EN SPEELS: Negen zonnepanelen voor een groene toekomst, met VRIJ parkeergelegenheid en een speeltuin voor de deur.
LICHT EN RUIMTE: Een woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, voorzien van een elektrisch zonnescherm en een open keuken met inbouwapparatuur. Vier slaapkamers, twee badkamers en een voorzien van 9 zonnepanelen!

EEN THUIS WAAR ELK MOMENT TELT

Stap binnen in een wereld waar elke dag voelt als een zondagochtend. De zonnestralen dansen door de openslaande deuren de woonkamer binnen, terwijl de geur van vers gezette koffie zich vermengt met de frisse ochtendlucht. De tuin, gelegen op het zuidoosten, nodigt je uit voor een moment van rust of een speelse middag met de kinderen. Het is een plek waar herinneringen gemaakt worden.

De woning ademt een sfeer van comfort en stijl. De vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte onder je voeten, terwijl de open haard klaarstaat om de koude avonden te transformeren in gezellige samenkomsten. De vier slaapkamers bieden ruimte voor iedereen, terwijl het energielabel A en de negen zonnepanelen getuigen van een duurzame levensstijl.

De keuken, het hart van het huis, is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en nodigt uit tot culinaire avonturen. De lichtkoepel en extra ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat de ruimte een open en uitnodigend gevoel geeft. Hier wordt gekookt, gelachen en geleefd.

EEN RIJKE HISTORIE EN EEN STRALENDE TOEKOMST

Halfweg is niet zomaar een plaats; het is een gebied met een rijke historie, waar de suikerraffinaderij uit de 17e eeuw een economische bloei teweegbracht. Nu, eeuwen later, is de charme van het industriële erfgoed nog steeds voelbaar. SugarCity, het kloppende hart van deze transformatie, biedt een unieke mix van winkels, kantoren en woningen, waarbij de oude suikersilo’s fier overeind staan als monumenten van een roemrijk verleden.

EEN WONING DIE AAN ALLE WENSEN VOLDOET

Deze woning is meer dan een dak boven je hoofd; het is een thuis dat met je meegroeit. De levensloopbestendigheid, met een slaap- en badkamer op de begane grond, maakt het ideaal voor zowel jonge gezinnen (vier slaapkamers) als zij die denken aan de toekomst. De airco zorgt voor verkoeling tijdens hete zomers, terwijl het ruime dakkapel extra ruimte en licht biedt op de bovenverdieping.

De kunststof en houten kozijnen, geschilderd in 2017, onderstrepen de zorg en aandacht die aan deze woning is besteed. De Nefit cv-ketel uit 2016 staat garant voor betrouwbaarheid en efficiëntie. En met de oplevering in overleg, kun je in alle rust toewerken naar de dag dat dit huis jouw thuis wordt.

HALFWEG: EEN WOONOMGEVING DIE BLIJFT VERWONDEREN

Halfweg heeft zich ontpopt tot een aantrekkelijke woonomgeving waar de tijd lijkt te vertragen. De voorzieningen zijn divers en de gemeenschap is warm en verwelkomend. Hier vind je de balans tussen de dynamiek van de stad en de rust van het platteland, tussen historische charme en moderne voorzieningen.

VOEL, PROEF, BELEEF: DIT IS JOUW KANS

Laat je zintuigen het verhaal vertellen van dit huis. Voel de warmte van de zon in de tuin, proef de sfeer van gezellige avonden bij de haard, beleef de rust van een veilige en kindvriendelijke buurt. Scholen en verenigingen in de nabije omgeving. Dit is een kans die je niet wilt laten schieten.

Ben je klaar om de stap te zetten naar een leven vol geluk en comfort? Neem dan nu actie en maak een afspraak voor een bezichtiging. Ontdek zelf waarom dit huis niet zomaar een huis is, maar een thuis waar dromen werkelijkheid worden. Wacht niet te lang, want kansen als deze komen niet vaak voorbij. Jouw toekomst begint hier, in Halfweg, waar elk moment telt.

Bijzonderheden:
– Levensloopbestendig!
– Ruime en zonnige achtertuin!
– Vloerverwarming!
– Negen zonnepanelen.
– Vier heerlijke slaapkamers.
– Twee badkamers.
– Vrij parkeren!
– Energielabel A.
– Oplevering kan in overleg.
– Vaste notaris Albers & Van Tienen te Amsterdam (zowel opmaak koopakte als de levering), koopakte middels Amsterdams model.

Bekijk volledige omschrijving

Foto’s van het huis

Halfweg – Wethouder Rijkeboerweg 81 – Hoofdbeeld
Halfweg – Wethouder Rijkeboerweg 81 – Beeld
Halfweg – Wethouder Rijkeboerweg 81 – Beeld 2
Halfweg – Wethouder Rijkeboerweg 81 – Beeld 3

Locatie

Weet je een potentiële koper? Deel dit huis via:

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
A
beschikbaar

Wethouder Rijkeboerweg 81

  • Halfweg
  • 5 kamers
  • € 560.000,-
Weet je een potentiële koper? Deel dit huis via:

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 560.000,-
Aanmeld datum 20 maart 2024
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte 135 m2
Team KIJCK. Makelaars