KIJCK. Makelaars
Wil jij ook je huis verkopen?
Terug naar het overzicht

Iseoplantsoen 24

Ben je geïnteresseerd in dit huis?

Vraag een bezichtiging aan

Klik op de button hieronder en vraag een bezichtiging aan

Ik wil graag een bezichtiging inplannen

Bezichtiging

Hidden
Hidden

Omschrijving

UNIEKE KANS IN AMSTERDAM NIEUW-WEST! PRACHTIGE GEZINSWONING MET ENERGIELABEL A++ EN DIEPE ZONNIGE TUIN
Welkom in deze verborgen parel in het levendige Amsterdam Nieuw-West! Deze ruime gezinswoning is de droom van elke jong gezin, gezin met oudere kinderen of stadsbewoner die op zoek is naar meer ruimte. Met een energielabel A++ en een schitterende tuin op het westen, biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en duurzaam leven. Gelegen in een kindvriendelijke wijk, omgeven door groen en op steenworp afstand van vele voorzieningen, is dit de perfecte plek om je nieuwe thuis te noemen.

UNIEKE KANS IN AMSTERDAM NIEUW-WEST! PRACHTIGE GEZINSWONING MET ENERGIELABEL A++ EN DIEPE ZONNIGE TUIN
Welkom in deze verborgen parel in het levendige Amsterdam Nieuw-West! Deze ruime gezinswoning is de droom van elke jong gezin, gezin met oudere kinderen of stadsbewoner die op zoek is naar meer ruimte. Met een energielabel A++ en een schitterende tuin op het westen, biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en duurzaam leven. Gelegen in een kindvriendelijke wijk, omgeven door groen en op steenworp afstand van vele voorzieningen, is dit de perfecte plek om je nieuwe thuis te noemen.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Energielabel A++: Deze woning is super goed geïsoleerd, de beneden verdieping is geheel voorzien
van aluminium kozijnen met triple glas en een aluminium ThermoSafe voordeur. Op het dak staat een hybride warmtepomp, wat niet alleen fijn is voor je comfort, maar ook voor je portemonnee.
Ruime tuin op het Westen: Geniet van de zon in je eigen achtertuin, inclusief een stenen berging met elektra.
Uniek binnen De Aker: Een diepe, grote zonnige achtertuin en een schitterend vrij uitzicht aan de voorzijde op een mooi park met sierwater en beplanting.
Eigen oprit met oplaadpunt: Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats én je elektrische auto kun je gewoon thuis opladen. De oprit biedt plaats aan 3 auto’s!
Ruim gezinshuis: Drie royale slaapkamers, perfect voor een gezin.
De wijk: Het Iseoplantsoen is geïnspireerd op het Iseomeer in Italië en ingericht als een Japanse tuin met mooie hoogteverschillen.
Ideale locatie: Op loopafstand van winkelcentrum, supermarkten, winkels, scholen en nabij een prachtige groenstrook langs de Ringvaart.
Duurzaam leven: Zonnepanelen dragen bij aan een lagere energierekening en een kleinere ecologische voetafdruk.

EEN WARM WELKOM IN JOUW NIEUWE DROOMHUIS
Stel je voor: elke ochtend wakker worden in een lichte, ruime slaapkamer met het zachte geluid van vogels die fluiten. Je loopt naar de keuken, waar het zonlicht via de grote ramen naar binnen stroomt. Je begint je dag met een kop koffie in de royale achtertuin, die perfect op het westen ligt, waardoor je de hele middag en avond kunt genieten van de zon. Deze tuin is niet zomaar een tuin; het is jouw eigen stukje paradijs in de stad, compleet met een stenen berging voorzien van elektra. Hier kun je je tuinspullen, fietsen en andere benodigdheden eenvoudig opbergen.

Kijkend naar de voorkant van het huis, word je dagelijks begroet door een schitterend uitzicht op een fraai aangelegd park met sierwater en weelderige beplanting. Dit unieke uitzicht biedt een rustgevend gevoel en is een zeldzaamheid binnen De Aker. De eigen oprit met oplaadpunt voor je elektrische auto is een groot voordeel in een stad als Amsterdam, waar parkeerplaatsen vaak schaars zijn.

Binnenin dit bijzondere familiehuis vind je drie ruime slaapkamers die perfect zijn voor een gezin. Denk aan de mogelijkheden: een speelkamer voor de kleintjes, een rustige studeerkamer voor de tieners, of een logeerkamer voor familie en vrienden. De woning is gebouwd met oog voor detail en functionaliteit, waardoor elke kamer een oase van rust en comfort is.

Het Iseoplantsoen, vernoemd naar het Iseomeer in Noord-Italië, is ingericht als een Japanse tuin met mooie hoogteverschillen. Het is een plek waar kinderen veilig kunnen spelen en ouders kunnen genieten van de serene omgeving. Deze wijk is een waar paradijs voor jonge gezinnen en mensen die houden van de rust en schoonheid van de natuur, maar toch dichtbij alle stedelijke voorzieningen willen zijn.

Op slechts enkele minuten lopen vind je een winkelcentrum met diverse supermarkten, winkels en andere voorzieningen. Ook scholen zijn binnen handbereik; diverse basisscholen en middelbare scholen zijn op korte fietsafstand gelegen. Het gemak van alles binnen handbereik maakt het dagelijkse leven hier een stuk eenvoudiger en plezieriger.

Bovendien is de woning voorzien van zonnepanelen, wat betekent dat je niet alleen bijdraagt aan een duurzamere wereld, maar ook kunt genieten van lagere energiekosten. Het energielabel A++ onderstreept de uitstekende isolatie en energie-efficiëntie van deze woning, wat zorgt voor een comfortabel binnenklimaat het hele jaar door.

IDEALE VERBINDINGEN: GEMAKKELIJK NAAR HET CENTRUM EN VERDER
Met de auto bereik je binnen enkele minuten de belangrijkste uitvalswegen, zoals de A4, A5, A9 en de A10. Dit betekent dat je snel en gemakkelijk toegang hebt tot de rest van Nederland. Of je nu naar je werk moet, een weekendje weg wilt of vrienden en familie wilt bezoeken, je bent zo op weg.

Op slechts enkele minuten lopen vind je de halte van tramlijn 1. Deze lijn brengt je binnen 20 minuten naar het hart van Amsterdam, zonder de stress van het verkeer en het zoeken naar een parkeerplaats. En als je vaak reist voor werk of plezier, is het goed om te weten dat Schiphol binnen een kwartier te bereiken is.

EEN PLAATS OM TE LEVEN, TE GROEIEN EN TE GENIETEN
Dit huis is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een plek om te leven, te groeien en te genieten. Denk aan lange zomeravonden in de tuin, gezellige diners met vrienden en familie in de ruime eetkamer, en ontspannen weekendwandelingen langs de Ringvaart. De nabijheid van het Amsterdamse Bos en Spaarnwoude biedt eindeloze mogelijkheden voor recreatie en ontspanning.

BIJZONDERHEDEN
– woonoppervlak ca. 141m²;
– energielabel A++;
– voorzien van vloerverwarming op de begane grond, uitgezonderd het toilet.
– voorzien van 23 zonnepanelen (19 op het dak en 4 op de stenen berging);
– voorzien van een hybride warmtepomp;
– parkeergelegenheid (3 parkeerplaatsen!) op eigen terrein, met oplaadpaal;
– woning is instapklaar;
– vrij uitzicht;
– riante zonnige achtertuin gelegen op het westen;
– stenen berging in de tuin;
– erfpacht afgekocht tot en met 15-03-2047;
– overgestapt op eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd;
– mogelijkheid tot het realiseren van een dakopbouw en/of een uitbouw aan de achterzijde;
– oplevering in overleg;
– vaste notaris Albers en van Tienen, volgens Amsterdams Ringmodel.

KOM EN BEZICHTIG JE TOEKOMSTIGE THUIS!
Wacht niet langer en grijp deze unieke kans! Dit huis is een zeldzaamheid op de markt en zal snel verkocht zijn. Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek zelf waarom dit de perfecte plek is voor jou en je gezin. Neem contact met ons op en laat je verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft. Dit is je kans om een duurzame en comfortabele toekomst te realiseren in een van de meest gewilde wijken van Amsterdam.

Bel ons, stuur een e-mail of kom langs op ons kantoor. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je rond te leiden in je nieuwe droomhuis. Mis deze kans niet – de sleutel tot jouw nieuwe leven in Amsterdam Nieuw-West ligt binnen handbereik!

______________________________________________________________________________________________________________________-

**English translation**
UNIQUE OPPORTUNITY IN AMSTERDAM NIEUW-WEST! BEAUTIFUL FAMILY HOME WITH ENERGY LABEL A++ AND DEEP SUNNY GARDEN
Welcome to this hidden gem in the vibrant Amsterdam Nieuw-West! This spacious family home is the dream of every young family, family with older children, or city dweller looking for more space. With an energy label A++ and a stunning west-facing garden, this house offers everything you need for a comfortable and sustainable life. Located in a child-friendly neighborhood, surrounded by greenery and just a stone’s throw away from many amenities, this is the perfect place to call your new home.

HIGHLIGHTS OF THE PROPERTY
Energy Label A++: This home is extremely well insulated, with the ground floor fully equipped with aluminum window frames with triple glazing and an aluminum ThermoSafe front door. A hybrid heat pump on the roof not only enhances your comfort but also benefits your wallet. Spacious West-Facing Garden: Enjoy the sun in your own backyard, complete with a stone shed with electricity. Unique in De Aker: A deep, large sunny backyard and a stunning unobstructed view at the front of a beautiful park with ornamental water and planting. Private Driveway with Charging Point: Never search for a parking spot again, and you can charge your electric car right at home. The driveway accommodates up to 3 cars! Spacious Family Home: Three generous bedrooms, perfect for a family. The Neighborhood: The Iseoplantsoen is inspired by Lake Iseo in Italy and designed as a Japanese garden with beautiful elevation differences. Ideal Location: Within walking distance of shopping centers, supermarkets, shops, schools, and close to a beautiful green strip along the Ringvaart. Sustainable Living: Solar panels contribute to lower energy bills and a smaller ecological footprint.

A WARM WELCOME TO YOUR NEW DREAM HOME
Imagine waking up every morning in a bright, spacious bedroom with the soft sound of birds singing. You walk to the kitchen, where sunlight streams in through the large windows. You start your day with a cup of coffee in the generous backyard, perfectly west-facing, allowing you to enjoy the sun all afternoon and evening. This garden is not just any garden; it is your own piece of paradise in the city, complete with a stone shed equipped with electricity. Here you can easily store your gardening tools, bicycles, and other necessities.

Looking out from the front of the house, you are greeted daily by a magnificent view of a beautifully landscaped park with ornamental water and lush greenery. This unique view offers a sense of tranquility and is a rarity within De Aker. The private driveway with a charging point for your electric car is a significant advantage in a city like Amsterdam, where parking spaces are often scarce.

INSIDE THIS SPECIAL FAMILY HOME
You will find three spacious bedrooms that are perfect for a family. Imagine the possibilities: a playroom for the little ones, a quiet study for the teenagers, or a guest room for family and friends. The house is built with attention to detail and functionality, making each room an oasis of peace and comfort.

The Iseoplantsoen, named after Lake Iseo in Northern Italy, is designed as a Japanese garden with beautiful elevation differences. It is a place where children can play safely and parents can enjoy the serene environment. This neighborhood is a true paradise for young families and people who love the tranquility and beauty of nature, yet want to be close to all urban amenities.

Just a few minutes’ walk away, you will find a shopping center with various supermarkets, shops, and other amenities. Schools are also within reach; several primary and secondary schools are located a short bike ride away. The convenience of having everything within reach makes daily life here much simpler and more enjoyable.

Moreover, the house is equipped with solar panels, which means that you not only contribute to a more sustainable world but also enjoy lower energy costs. The energy label A++ underscores the excellent insulation and energy efficiency of this home, ensuring a comfortable indoor climate all year round.

IDEAL CONNECTIONS: EASY ACCESS TO THE CITY CENTER AND BEYOND By car, you can reach the main highways, such as the A4, A5, A9, and A10, within minutes. This means you have quick and easy access to the rest of the Netherlands. Whether you need to go to work, want a weekend getaway, or visit friends and family, you are on your way in no time.

Just a few minutes’ walk away, you will find the stop for tram line 1. This line takes you to the heart of Amsterdam in 20 minutes, without the stress of traffic and searching for a parking spot. And if you travel frequently for work or pleasure, it’s good to know that Schiphol Airport is just 15 minutes away.

A PLACE TO LIVE, GROW, AND ENJOY This house is more than just a place to live; it is a place to live, grow, and enjoy. Think of long summer evenings in the garden, cozy dinners with friends and family in the spacious dining room, and relaxing weekend walks along the Ringvaart. The proximity to the Amsterdamse Bos and Spaarnwoude offers endless possibilities for recreation and relaxation.

FEATURES
– Living area approx. 141m²;
– Energy label A++;
– Equipped with underfloor heating on the ground floor, except for the toilet.
– Equipped with 23 solar panels (19 on the roof and 4 on the stone shed);
– Equipped with a hybrid heat pump;
– Parking (3 parking spaces!) on private property, with a charging station;
– Move-in ready;
– Unobstructed view;
– Spacious sunny backyard facing west;
– Stone shed in the garden;
– Ground lease paid off until 15-03-2047;
– Application for perpetual ground lease submitted;
– Possibility to realize a roof extension and/or a rear extension;
– Delivery in consultation;
– Fixed notary Albers and van Tienen, according to the Amsterdam Ring model.

COME AND VIEW YOUR FUTURE HOME!
Don’t wait any longer and seize this unique opportunity! This house is a rarity on the market and will be sold quickly. Schedule a viewing today and discover for yourself why this is the perfect place for you and your family. Contact us and be amazed by everything this home has to offer. This is your chance to realize a sustainable and comfortable future in one of the most sought-after neighborhoods in Amsterdam.

Call us, send an email, or visit our office. We are ready to answer all your questions and guide you through your new dream home. Don’t miss this chance – the key to your new life in Amsterdam Nieuw-West is within reach!

Bekijk volledige omschrijving

Foto’s van het huis

Amsterdam – Iseoplantsoen 24 – Hoofdbeeld
Amsterdam – Iseoplantsoen 24 – Beeld
Amsterdam – Iseoplantsoen 24 – Beeld 2
Amsterdam – Iseoplantsoen 24 – Beeld 3

Locatie

Weet je een potentiële koper? Deel dit huis via:

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
A++
Beschikbaar

Iseoplantsoen 24

  • Amsterdam
  • 4 kamers
  • € 850.000,-
Weet je een potentiële koper? Deel dit huis via:

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 850.000,-
Aanmeld datum 13 september 2024
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 2
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte 141 m2
Team KIJCK. Makelaars