KIJCK. Makelaars
Wil jij ook je huis verkopen?
Terug naar het overzicht

Osdorper Ban 772

Ben je geïnteresseerd in dit huis?

Vraag een bezichtiging aan

Klik op de button hieronder en vraag een bezichtiging aan

Ik wil graag een bezichtiging inplannen

Bezichtiging

Hidden
Hidden

Omschrijving

Uitzicht, ruimte, licht en comfort! Dat vind je allemaal in dit prachtige 3-kamer appartement op de 14e etage van dit goed onderhouden complex! Je beschikt over een knus balkon met prachtig weids uitzicht en een berging in de onderbouw. Het appartement is zeer netjes en kan door een volgende eigenaar zó betrokken worden. Welkom aan de Osdorper Ban 722 te Amsterdam.

Uitzicht, ruimte, licht en comfort! Dat vind je allemaal in dit prachtige 3-kamer appartement op de 14e etage van dit goed onderhouden complex! Je beschikt over een knus balkon met prachtig weids uitzicht en een berging in de onderbouw. Het appartement is zeer netjes en kan door een volgende eigenaar zó betrokken worden. Welkom aan de Osdorper Ban 722 te Amsterdam.

Het appartementengebouw is van alle gemakken voorzien, van onder andere een trap, lift en een videofoon-systeem. Binnenshuis is de woning voorzien van een lichte woonkamer, open keuken, bijkeuken, nette badkamer en 2 slaapkamers. De woning ligt op loopafstand van je dagelijkse benodigdheden, en op fietsafstand van het Sloterpark met diverse recreatie mogelijkheden. 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met ons kantoor en plan een bezichtiging met een van onze makelaars.

We komen de woning binnen in de lange hal. Vanuit de hal heb je toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is heerlijk licht dankzij de ramen over de gehele breedte van het appartement. Daarnaast is de vloer voorzien van een houten parketvloer en is de verdere afwerking strak doch neutraal. Hierdoor beschik je over een ideale basis waarin je vrijwel direct de verhuisdozen uit kunt pakken en jouw nieuwe woning helemaal eigen kunt maken. Hoe zie jij het voor je? 

De open keuken bevindt zich in dezelfde ruimte en sluit dan ook naadloos aan. Het betreft een keukenblok dat is geplaatst in een wandopstelling en is uitgevoerd in een donkere kleurstelling. Uiteraard is er gedacht aan het nodige kookcomfort te noemen een oven, 5 pits gasfornuis, inbouw koffiemachine, combi-oven, vaatwasser en spoelbak.

Tevens is in de bijkeuken de wasmachine aansluiting te vinden.

We lopen door naar de slaapkamers die vanuit de hal bereikbaar zijn. De ruimtes hebben een goede maatvoering, zijn lekker licht en ook netjes afgewerkt met strakke lichte wanden en houten parketvloer, waardoor je ook deze ruimte weer direct kunt betrekken. 

We betreden de badkamer vanuit de hal. De nette badkamer is van grond tot plafond betegeld en heeft daarmee een verzorgde uitstraling. Je start de dag hier in alle rust fris en fruitig en na een drukke dag stap je in bad om heerlijk even te relaxen. Daarnaast is er nog een breed wastafelmeubel aanwezig. De separate toiletruimte is ook vanuit de hal bereikbaar.

Balkon
Vanuit de woonkamer stappen we het knusse balkon op welke is gelegen op het zuiden. Zowel vanuit het appartement en balkon is er een prachtig weids uitzicht. Aan het einde van de dag kan je hier heerlijk genieten van je kopje koffie in het zonnetje. Er is voldoende ruimte om hier een gezellige zithoek te creëren. Heb je behoefte aan wat meer groen? Het Sloterpark is in de nabije omgeving, hier kan je een fijne plek zoeken om te relaxen of misschien wel om de nodige sportieve activiteiten uit te voeren.

Ligging
Het complex Vrankendijke is in 2007 gebouwd onder architectuur. Het complex ligt op loopafstand van diverse winkels voor je dagelijkse benodigdheden. In het sloterpark en Sloterplas heb je diverse recreatiemogelijkheden en de diverse uitvalswegen zoals de A2, A2, A4, A5, A9 en A10 liggen in de buurt. De rechtstreekse buslijn naar Schiphol en de tramlijn naar de stad liggen op korte loopafstand.

Bijzonderheden
– Er is een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren welke professioneel wordt beheerd door Stedeplan VVE beheer;
– De maandelijkse servicekosten bedragen €124,-
– Prachtig weids uitzicht;
– Energielabel A; 
– Vaste notaris Albers en van Tienen;
– Oplevering in overleg.

Deze woning heeft een definitief energielabel, te weten A. Deze verloopt op 28-03-2032.

Bekijk volledige omschrijving

Foto’s van het huis

Amsterdam – Osdorper Ban 772 – Hoofdbeeld
Amsterdam – Osdorper Ban 772 – Beeld
Amsterdam – Osdorper Ban 772 – Beeld 2
Amsterdam – Osdorper Ban 772 – Beeld 3

Locatie

Weet je een potentiële koper? Deel dit huis via:

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
A
Beschikbaar

Osdorper Ban 772

  • Amsterdam
  • 3 kamers
  • € 450.000,-
Weet je een potentiële koper? Deel dit huis via:

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 450.000,-
Aanmeld datum 22 april 2022
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal woonlagen 1
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte 78 m2
Team KIJCK. Makelaars