KIJCK. Makelaars

Woning verkopen in Oud-West? KIJCK, makelaars helpt!

Wil jij je woning in Amsterdam Oud-West verkopen? Deze populaire wijk staat bekend om zijn levendigheid en mooie straten. Met onze knalgeel verkoop van KIJCK. voor jouw woning, is deze zo verkocht. Onze makelaars hebben veel ervaring in Amsterdam Oud-West en zorgen ervoor dat jouw woning voor de beste prijs en tegen jouw voorwaarden verkocht wordt.

KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar van Amsterdam. Met onze unieke werkwijze – op basis van all-in tarief van slechts 3950,- – is jouw woning razendsnel verkocht én bespaar jij al snel duizenden euro’s.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Woning verkopen in Amsterdam Oud-West 

Om succesvol een woning te verkopen in Amsterdam Oud-West is het belangrijk dat je weet wat de wijk te bieden heeft. Oud-West biedt een mooie mix van cultuur, historie en gezelligheid, waardoor het een gewilde plek is om te wonen. Van de gezellige Ten Katemarkt tot de velen cafés en restaurants, er is altijd wel iets te beleven. Wij zorgen ervoor dat het verkoopproces overzichtelijk en stressvrij gemaakt wordt door je te begeleiden tijdens de koop, van begin tot eind.

Huis verkopen in Amsterdam Oud-West 

Het verkopen van een huis in Amsterdam Oud-West vraagt om een doordachte aanpak. Bij KIJCK. makelaars weten we precies hoe we jouw huis op de beste manier kunnen presenteren om snel en voor de beste prijs te verkopen.

Wij regelen alles, van professionele fotografie tot onderhandelingen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Ons vaste tarief van € 3.950 inclusief alles zorgt voor transparantie en geen verrassingen achteraf.

Appartement verkopen in Amsterdam Oud-West

Een appartement verkopen in Amsterdam Oud-West vereist specifieke kennis van de markt en de doelgroep. Bij KIJCK. makelaars hebben we die expertise in huis. We zorgen ervoor dat jouw appartement maximale zichtbaarheid krijgt op platforms zoals Funda en social media.

Onze klantgerichte aanpak en actieve strategieën zorgen ervoor dat jouw appartement snel en tegen de beste voorwaarden wordt verkocht. Met ons vaste tarief van € 3950 ben je verzekerd van een duidelijke en eerlijke prijs.

Hoe gaat een verkoopmakelaar in Amsterdam te werk?

Er zijn nogal wat verkoopmakelaars in Amsterdam. Bij de meeste van deze makelaarskantoren is de dienstverlening vergelijkbaar, maar de prijzen variëren enorm. We ontzorgen je zoveel mogelijk en helpen je met onder andere:

Wil je eerst weten wat de waarde van jouw woning is? Vul hieronder je gegevens in en ontvang een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat is het tarief van een verkoopmakelaar in Amsterdam?

Het pakket aan diensten is bij de meeste verkoopmakelaars vergelijkbaar, maar onze werkwijze is helemaal anders dan die van de meeste verkoopmakelaars in Amsterdam. Veel makelaars werken op basis van het traditionele variabele makelaarscourtage. Je betaalt dan een percentage van de verkoopsom van je woning aan makelaarskosten. Dit tarief is gemiddeld 1,3% van de waarde: zo lopen de kosten al snel enorm op. 

Is jouw woning bijvoorbeeld € 550.000,- waard? Dan betaal je bij een makelaarscourtage van 1,3% maar liefst € 7.150,- aan makelaarskosten. Bij KIJCK. makelaars betaal je slechts 3950,- voor exact dezelfde dienstverlening: je bespaart bij ons direct € 4.200,-. Dit geld kun je mooi investeren in je nieuwe woning, in een kinderkamer of een heerlijke vakantie met het hele gezin! 

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopwaarde hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer courtage moeten betalen?

Bij KIJCK. makelaars betaal je daarom 1 vast tarief van 3950,-. Ongeacht de verkoopwaarde van je woning én met alle diensten die je van een makelaar bent gewend. Bereken hieronder je voordeel!

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Invullen duurt maar 30 seconden

NVM Makelaars Amsterdam Oud-West 

KIJCK. makelaars is trots om een erkend NVM-makelaar te zijn in Amsterdam Oud-West. Dit betekent dat we voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen en standaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen.

Als NVM-makelaar hebben we toegang tot een uitgebreid netwerk en de nieuwste marktinformatie, wat ons in staat stelt om jouw woning effectief en efficiënt te verkopen. Zoek je een goede verkoopmakelaar in Amsterdam Oud-West? KIJCK. dan niet verder, maar laten we samen aan de slag gaan!

Jouw woning verkopen via dé verkoopmakelaar van Amsterdam?

Ons team zet zich graag voor je in verkoopmakelaar in Amsterdam. Allereerst overleggen we graag met je over om te kijken naar jouw wensen en voorkeuren, en naar je woning. Samen stellen we een verkoopstrategie op die bij jou past en vervolgens gaan wij aan de slag. Vanuit ons kantoor in Amsterdam, aan de Karel Doormanstraat, zetten onze makelaars hun uitgebreide netwerk in om de juiste kopers te vinden. 

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op! 

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars