KIJCK. Makelaars

Woning verkopen in Oost? KIJCK, makelaars helpt!

KIJCK, dé verkoopmakelaar van Amsterdam Oost Wil jij je woning in Amsterdam-Oost verkopen? Deze diverse wijk staat bekend om zijn levendige sfeer en groene parken. Met onze knalgele verkoopborden en onze schat aan ervaring in Amsterdam Oost zorgen wij ervoor dat jouw woning voor de beste prijs en tegen jouw voorwaarden verkocht wordt.

Met onze unieke werkwijze – op basis van all-in tarief van slechts 3950,- – is jouw woning razendsnel verkocht én bespaar jij al snel duizenden euro’s.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Woning verkopen in Amsterdam Oost

Overweeg je om je woning te verkopen in Amsterdam Oost? Dan is het goed om te weten wat deze levendige wijk te bieden heeft. Amsterdam Oost heeft een rijke mix van cultuur, geschiedenis en gezelligheid. Van de bruisende Dappermarkt tot het prachtige Oosterpark, er is altijd iets te doen. Wij maken het verkoopproces eenvoudig en zonder stress door je vanaf het eerste moment tot aan de verkoop te begeleiden.

Huis verkopen in Amsterdam Oost

Een huis verkopen in Amsterdam Oost vereist een slimme aanpak. Bij KIJCK. makelaars hebben we de kennis en ervaring om jouw huis optimaal te presenteren voor een snelle en succesvolle verkoop. Wij nemen alles uit handen, van professionele fotografie tot onderhandelingen. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken. Ons vaste tarief van €3950 inclusief alles zorgt voor duidelijkheid en geen verrassingen achteraf.

Appartement verkopen in Amsterdam Oost

Het verkopen van een appartement in Amsterdam Oost vraagt om specifieke marktkennis en doelgroepgerichte strategieën. Bij KIJCK. makelaars beschikken we over deze kennis en expertise. We zorgen ervoor dat jouw appartement optimaal zichtbaar is op platforms zoals Funda en social media. Onze klantgerichte aanpak en actieve strategieën zorgen voor een snelle verkoop tegen de beste voorwaarden. Met ons vaste tarief van €3950 heb je een eerlijke en duidelijke prijs.

Hoe gaat een verkoopmakelaar in Amsterdam te werk?

Er zijn nogal wat verkoopmakelaars in Amsterdam. Bij de meeste van deze makelaarskantoren is de dienstverlening vergelijkbaar, maar de prijzen variëren enorm. We ontzorgen je zoveel mogelijk en helpen je met onder andere:

Wil je eerst weten wat de waarde van jouw woning is? Vul hieronder je gegevens in en ontvang een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat is het tarief van een verkoopmakelaar in Amsterdam?

Het pakket aan diensten is bij de meeste verkoopmakelaars vergelijkbaar, maar onze werkwijze is helemaal anders dan die van de meeste verkoopmakelaars in Amsterdam. Veel makelaars werken op basis van het traditionele variabele makelaarscourtage. Je betaalt dan een percentage van de verkoopsom van je woning aan makelaarskosten. Dit tarief is gemiddeld 1,3% van de waarde: zo lopen de kosten al snel enorm op. 

Is jouw woning bijvoorbeeld € 550.000,- waard? Dan betaal je bij een makelaarscourtage van 1,3% maar liefst € 7.150,- aan makelaarskosten. Bij KIJCK. makelaars betaal je slechts 3950,- voor exact dezelfde dienstverlening: je bespaart bij ons direct € 4.200,-. Dit geld kun je mooi investeren in je nieuwe woning, in een kinderkamer of een heerlijke vakantie met het hele gezin! 

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopwaarde hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer courtage moeten betalen?

Bij KIJCK. makelaars betaal je daarom 1 vast tarief van 3950,-. Ongeacht de verkoopwaarde van je woning én met alle diensten die je van een makelaar bent gewend. Bereken hieronder je voordeel!

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Invullen duurt maar 30 seconden

NVM Makelaars Amsterdam Oost

KIJCK. makelaars is trots om een erkend NVM-makelaar te zijn in Amsterdam Oost. Dit houdt in dat we voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Als NVM-makelaar hebben we toegang tot een uitgebreid netwerk en de meest actuele marktinformatie, wat ons in staat stelt om jouw woning effectief en efficiënt te verkopen. Zoek je een goede verkoopmakelaar in Amsterdam Oost? Zoek niet verder, maar laten we samen aan de slag gaan!

Jouw woning verkopen via dé verkoopmakelaar van Amsterdam?

Ons team zet zich graag voor je in verkoopmakelaar in Amsterdam. Allereerst overleggen we graag met je over om te kijken naar jouw wensen en voorkeuren, en naar je woning. Samen stellen we een verkoopstrategie op die bij jou past en vervolgens gaan wij aan de slag. Vanuit ons kantoor in Amsterdam, aan de Karel Doormanstraat, zetten onze makelaars hun uitgebreide netwerk in om de juiste kopers te vinden. 

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op! 

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars