KIJCK. Makelaars
Wil jij ook je huis verkopen?
Terug naar het overzicht

Van Swindendwarsstraat 77

Ben je geïnteresseerd in dit huis?

Vraag een bezichtiging aan

Klik op de button hieronder en vraag een bezichtiging aan

Ik wil graag een bezichtiging inplannen

Bezichtiging

Hidden
Hidden

Omschrijving

**English translation below**

**English translation below**

WELKOM IN HET BRUISENDE HART VAN AMSTERDAM OOST!

Stel je voor: je nieuwe thuis in de levendige en dynamische buurt van Amsterdam Oost! Dit prachtige instapklare appartement is ideaal voor diegenen die houden van het bruisende stadsleven. Geniet van het gemak van alles binnen handbereik: van trendy bars en restaurants tot een ontspannen wandeling in het Oosterpark. Dit juweeltje op eigen grond biedt jou het beste van beide werelden: de energie van de stad en de rust van je eigen thuis. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en charme van jouw toekomstige woning!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Geen erfpacht, volledig eigendom: Nooit meer zorgen over stijgende erfpachtkosten. Dit appartement is volledig jouw eigendom.
Instapklaar en perfect gelegen: Geen verbouwingen nodig. Verhuis direct naar dit goed onderhouden appartement in een toplocatie.
Dichtbij winkelcentrum Oostpoort: Alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse comfort ligt op loop- en fietsafstand: van boodschappen tot mode en interieurwinkels.
Centraal in het gewilde Amsterdam Oost: Geniet van de levendigheid en charme van de buurt, met de Dappermarkt en het Oosterpark praktisch om de hoek.
Omringd door hippe bars en restaurants: Ontdek de culinaire hotspots zoals De Biertuin, Café De Jeugd en Louie Louie. En toch ligt je appartement in een rustige zijstraat voor optimale nachtrust.
Sport en cultuur: Train bij de mooiste sportschool van Amsterdam, hardloop in het Oosterpark, of verken het Wereldmuseum (voorheen Tropenmuseum).
ONTDEK JOUW NIEUWE THUIS

Stel je eens voor: Je begint je dag met een kop dampende koffie op je eigen balkon, gelegen op het noordoosten. Terwijl de vroege zonnestralen je gezicht verwarmen, geniet je van het uitzicht over de rustige zijstraat, ver weg van het stadse lawaai. Je voelt de rust, maar weet dat het bruisende leven van Amsterdam Oost slechts een paar stappen verwijderd is.

Met een woonoppervlakte van 56 vierkante meter biedt dit appartement twee comfortabele slaapkamers, perfect voor een startend stel, kleine gezinnen, of zelfs als werkruimte voor de thuiswerker. De ruime woonkamer baadt in natuurlijk licht en is de ideale plek voor gezellige avonden met vrienden of een ontspannen filmavond.

De moderne keuken is volledig uitgerust en biedt alles wat je nodig hebt om de lekkerste gerechten te bereiden. Stel je voor hoe de geur van versgebakken brood zich verspreidt door de open ruimte, een uitnodigende sfeer creërend. De keuken loopt naadloos over in de eetkamer, waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden met zicht op het balkon.

De badkamer is een oase van rust, met strakke lijnen en een frisse uitstraling. Perfect om de dag mee af te sluiten in alle sereniteit. De slimme indeling van dit appartement zorgt ervoor dat elke vierkante meter optimaal benut wordt, zonder in te leveren op stijl en comfort.

Het leven in Amsterdam Oost betekent ook genieten van een breed scala aan voorzieningen en activiteiten in de buurt. Binnen vijf minuten lopen sta je op het Muiderpoort station, wat betekent dat je snel en gemakkelijk de rest van de stad en daarbuiten kunt bereiken. De tram en bus zijn ook binnen handbereik; even de hoek omlopen en je kunt al instappen en je reis vervolgen. Perfect voor wie houdt van gemak en flexibiliteit.

En als je met de auto reist, geen probleem! De Ring van Amsterdam is slechts enkele autominuten van je verwijderd, waardoor je snel toegang hebt tot de belangrijkste snelwegen. Ideaal voor weekendjes weg of een snelle trip naar het werk.

DE OMGEVING: LEVEN IN AMSTERDAM OOST

Wonen in Amsterdam Oost betekent wonen in één van de meest diverse en dynamische buurten van de stad. De Dappermarkt, een van de bekendste markten van Nederland, biedt een overvloed aan verse producten, kleding, en exotische goederen. Je kunt er de heerlijke geuren van vers fruit, kruiden en street food opsnuiven terwijl je door de kleurrijke kramen slentert.

Voor ontspanning en recreatie is het Oosterpark jouw achtertuin. Dit prachtige stadspark is de perfecte plek voor een ochtendrun, een middag picknick, of een ontspannen wandeling met vrienden. Het park biedt ook diverse culturele evenementen en festiviteiten door het jaar heen, waardoor er altijd wel iets te beleven valt.

Culinair genieten doe je in de talloze hippe bars en restaurants die Amsterdam Oost rijk is. Begin je avond met een ambachtelijk biertje bij De Biertuin, geniet van een lekker diner bij Louie Louie, of sluit de avond af met een drankje bij Café De Jeugd. En het beste van alles? Je kunt te voet naar huis, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervoer.

Voor de sportievelingen is er de prachtige Trainmore sportschool, waar je kunt trainen met het mooiste uitzicht van Amsterdam. Of je nu houdt van krachttraining, yoga of een intensieve cardio sessie, hier vind je alles wat je nodig hebt om fit en gezond te blijven.

JOUW TOEKOMSTIG LEVEN IN AMSTERDAM OOST

Dit appartement biedt jou de ultieme kans om te genieten van het beste wat Amsterdam Oost te bieden heeft. Van de levendige sfeer van de buurt tot de rustige oase van je eigen thuis, je zult hier het perfecte evenwicht vinden tussen stadsleven en comfort.

De ligging van het appartement is absoluut ideaal. Binnen een paar minuten ben je bij het Muiderpoort station, waardoor je snel en gemakkelijk de rest van de stad kunt bereiken. Of je nu naar je werk moet, een dagje wilt shoppen in het centrum, of een uitstapje wilt maken naar een andere stad, het openbaar vervoer brengt je overal naartoe.

En vergeet niet de nabijheid van de tram en bus. Je hoeft alleen maar de hoek om te lopen om in te stappen en je reis te vervolgen. Dit geeft je de vrijheid en flexibiliteit die je nodig hebt in het drukke stadsleven.

Voor automobilisten biedt de nabijheid van de Ring van Amsterdam snelle toegang tot de belangrijkste snelwegen. Dit maakt het eenvoudig om de stad in en uit te gaan wanneer je maar wilt. Of je nu een weekendje weg plant of dagelijks naar je werk rijdt, je bent altijd snel op weg.

Bijzonderheden:

– Eigen grond;
– 56 m2 woonoppervlakte, NEN2580 gemeten
– Woning is instapklaar;
– Energielabel B;
– VVE, maandelijkse bijdrage €90,-;
– Externe berging in de bovenbouw en geïsoleerd;
– Oplevering in overleg;
– Vaste notaris Albers en van Tienen, volgens Amsterdams Ringmodel.

Dit is jouw kans om een prachtig appartement te bezitten in een van de meest gewilde buurten van Amsterdam. Ervaar de bruisende energie van de stad, zonder in te leveren op comfort en rust. Laat je verleiden door de charme van dit instapklare appartement en maak van Amsterdam Oost jouw nieuwe thuis.

Mis deze unieke kans niet om te investeren in jouw toekomst. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en ontdek zelf waarom dit appartement perfect bij jou past. Wacht niet te lang, want een kans als deze komt niet elke dag voorbij. Bel nu en zet de eerste stap naar jouw droomwoning!

**English translation**
WELCOME TO THE VIBRANT HEART OF AMSTERDAM EAST!

Imagine: your new home in the lively and dynamic neighborhood of Amsterdam East! This beautiful, move-in-ready apartment is ideal for those who love the bustling city life. Enjoy the convenience of having everything within reach: from trendy bars and restaurants to a relaxing walk in Oosterpark. This gem on freehold land offers you the best of both worlds: the energy of the city and the tranquility of your own home. Be surprised by the versatility and charm of your future residence!

HIGHLIGHTS OF THE PROPERTY
No leasehold, fully owned: Never worry about rising leasehold costs again. This apartment is fully yours.
Move-in ready and perfectly located: No renovations needed. Move directly into this well-maintained apartment in a prime location.
Close to Oostpoort shopping center: Everything you need for your daily comfort is within walking and cycling distance: from groceries to fashion and interior stores.
Central in the sought-after Amsterdam East: Enjoy the vibrancy and charm of the neighborhood, with the Dappermarkt and Oosterpark practically around the corner.
Surrounded by trendy bars and restaurants: Discover culinary hotspots like De Biertuin, Café De Jeugd, and Louie Louie. Yet, your apartment is located in a quiet side street for optimal night rest.
Sports and culture: Train at the most beautiful gym in Amsterdam, run in Oosterpark, or explore the World Museum (formerly Tropenmuseum).

DISCOVER YOUR NEW HOME

Imagine this: You start your day with a steaming cup of coffee on your own northeast-facing balcony. As the early sunrays warm your face, you enjoy the view over the quiet side street, far from the city noise. You feel the peace, but know that the vibrant life of Amsterdam East is just a few steps away.

With a living area of 56 square meters, this apartment offers two comfortable bedrooms, perfect for a starting couple, small families, or even as a workspace for the home worker. The spacious living room is bathed in natural light and is the ideal place for cozy evenings with friends or a relaxing movie night.

The modern kitchen is fully equipped and offers everything you need to prepare the tastiest dishes. Imagine the smell of freshly baked bread spreading through the open space, creating an inviting atmosphere. The kitchen seamlessly transitions into the dining room, where you can enjoy delicious meals with a view of the balcony.

The bathroom is an oasis of tranquility, with clean lines and a fresh look. Perfect to end the day in complete serenity. The smart layout of this apartment ensures that every square meter is optimally utilized, without compromising on style and comfort.

Living in Amsterdam East also means enjoying a wide range of amenities and activities nearby. Within five minutes of walking, you are at Muiderpoort station, which means you can quickly and easily reach the rest of the city and beyond. The tram and bus are also within reach; just around the corner, and you can hop on and continue your journey. Perfect for those who love convenience and flexibility.

And if you travel by car, no problem! The Amsterdam Ring is just a few minutes away by car, giving you quick access to the main highways. Ideal for weekend getaways or a quick trip to work.

THE SURROUNDINGS: LIVING IN AMSTERDAM EAST

Living in Amsterdam East means residing in one of the most diverse and dynamic neighborhoods of the city. The Dappermarkt, one of the most famous markets in the Netherlands, offers an abundance of fresh produce, clothing, and exotic goods. You can savor the delightful scents of fresh fruit, spices, and street food as you stroll through the colorful stalls.

For relaxation and recreation, Oosterpark is your backyard. This beautiful city park is the perfect spot for a morning run, an afternoon picnic, or a leisurely walk with friends. The park also hosts various cultural events and festivities throughout the year, ensuring there’s always something to enjoy.

Culinary delights await you in the numerous trendy bars and restaurants that Amsterdam East has to offer. Start your evening with a craft beer at De Biertuin, enjoy a delicious dinner at Louie Louie, or end the night with a drink at Café De Jeugd. And the best part? You can walk home without worrying about transportation.

For fitness enthusiasts, there’s the stunning Trainmore gym, where you can work out with the most beautiful view in Amsterdam. Whether you love strength training, yoga, or an intense cardio session, you’ll find everything you need here to stay fit and healthy.

YOUR FUTURE LIFE IN AMSTERDAM EAST

This apartment offers you the ultimate opportunity to enjoy the best that Amsterdam East has to offer. From the lively atmosphere of the neighborhood to the tranquil oasis of your own home, you will find the perfect balance between city life and comfort here.

The location of the apartment is absolutely ideal. Within a few minutes, you can reach Muiderpoort station, allowing you to quickly and easily access the rest of the city. Whether you need to go to work, want to spend a day shopping in the city center, or plan a trip to another city, public transportation will take you everywhere.

And don’t forget the proximity of the tram and bus. You only need to walk around the corner to hop on and continue your journey. This gives you the freedom and flexibility you need in the bustling city life.

For motorists, the proximity to the Amsterdam Ring provides quick access to the main highways. This makes it easy to get in and out of the city whenever you want. Whether you’re planning a weekend getaway or commuting daily to work, you’ll always be on your way quickly.

DETAILS:
– Own ground;
– 56 m² living space, measured according to NEN2580;
– Move-in ready;
– Energy label B;
– Homeowners Association, monthly contribution €90;
– External storage in the upper building and insulated;
– Delivery in consultation;
– Fixed notary Albers and van Tienen, according to the Amsterdam Ring model.

This is your chance to own a beautiful apartment in one of the most sought-after neighborhoods of Amsterdam. Experience the vibrant energy of the city without sacrificing comfort and tranquility. Be charmed by the allure of this move-in-ready apartment and make Amsterdam East your new home.

Don’t miss this unique opportunity to invest in your future. Contact us today for a viewing and discover for yourself why this apartment is perfect for you. Don’t wait too long, as opportunities like this don’t come around every day. Call now and take the first step towards your dream home!

Bekijk volledige omschrijving

Foto’s van het huis

Amsterdam – Van Swindendwarsstraat 77 – Beeld
Amsterdam – Van Swindendwarsstraat 77 – Hoofdbeeld
Amsterdam – Van Swindendwarsstraat 77 – Beeld 2
Amsterdam – Van Swindendwarsstraat 77 – Beeld 3

Locatie

Weet je een potentiële koper? Deel dit huis via:

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
B
Beschikbaar

Van Swindendwarsstraat 77

  • Amsterdam
  • 3 kamers
  • € 425.000,-
Weet je een potentiële koper? Deel dit huis via:

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 425.000,-
Aanmeld datum 10 juli 2024
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal woonlagen 1
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte 56 m2
Team KIJCK. Makelaars