KIJCK. Makelaars
Wil jij ook je huis verkopen?
Terug naar het overzicht

Oeverpad 237

Ben je geïnteresseerd in dit huis?

Vraag een bezichtiging aan

Klik op de button hieronder en vraag een bezichtiging aan

Ik wil graag een bezichtiging inplannen

Bezichtiging

Hidden
Hidden

Omschrijving

Stel je voor: wakker worden met de energie van de stad, maar ook de sereniteit van de natuur binnen handbereik. Dit is geen droom, maar de realiteit in dit prachtige appartement nabij het Sloterpark. Perfect voor de levensgenieter die de dynamiek van Amsterdam waardeert, maar ook de rust van groen en water zoekt. Met alle gemakken van het openbaar vervoer om de hoek, is dit jouw kans op een kant-en-klaar thuis in een levendige omgeving. Voel je al thuis? Lees dan snel verder!

Stel je voor: wakker worden met de energie van de stad, maar ook de sereniteit van de natuur binnen handbereik. Dit is geen droom, maar de realiteit in dit prachtige appartement nabij het Sloterpark. Perfect voor de levensgenieter die de dynamiek van Amsterdam waardeert, maar ook de rust van groen en water zoekt. Met alle gemakken van het openbaar vervoer om de hoek, is dit jouw kans op een kant-en-klaar thuis in een levendige omgeving. Voel je al thuis? Lees dan snel verder!

** English tekst below **

INSTAPKLAAR WONEN: Pak je spullen en verhuis direct naar dit moderne en luxe appartement.
LUXE KEUKEN & BADKAMER: Geniet van culinaire avonturen en ontspannende momenten in stijl.
TWEE PRACHTIGE SLAAPKAMERS: Ruimte en comfort voor een heerlijke nachtrust.
BALKON MET OCHTENDZON: Begin je dag met een kopje koffie in de eerste zonnestralen.
UNIEKE LIGGING: Ervaar het beste van de stad aan de rand van het Sloterpark en de Sloterplas.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Stap binnen in dit schitterende appartement en laat je direct omarmen door de warme sfeer die de ruimte uitstraalt. Met een woonoppervlakte van 78 vierkante meter is er genoeg plek om te leven, te lachen en te genieten. De woonkamer baadt in het licht door de grote ramen die uitkijken op het oosten. Hier vang je de eerste zonnestralen die jouw dag een gouden randje geven.

De luxe keuken is een waar paradijs voor de hobbykok. Met hoogwaardige inbouwapparatuur en een strak design is het bereiden van een feestmaal een fluitje van een cent. De badkamer, met zijn inloopdouche en verfijnde afwerking, biedt een spa-ervaring in eigen huis. Hier begin je de dag fris of sluit je de avond ontspannen af.

De twee slaapkamers zijn jouw persoonlijke retreats. De master bedroom is ruim genoeg voor een kingsize bed en een kledingkast, terwijl de tweede kamer perfect is als kinderkamer, studeerkamer of misschien wel een walk-in closet.

Het balkon, gelegen op het oosten, is jouw privé-uitkijkpunt over de buurt. Hier geniet je van een rustig ontbijt of een goed boek terwijl de stad langzaam ontwaakt. Niet te vergeten, dit appartement komt met een berging in de onderbouw van het complex. Ideaal voor het opbergen van je fiets, kerstspullen of je verzameling vintage vinyl. En over financiële rust gesproken: de erfpacht voor het huidige tijdvak is al afgekocht. Dat is weer een zorg minder!

Goed om te weten:

– 2 slaapkamers

– Berging in de onderbouw

– Kant en klaar

– Oplevering in overleg;

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Imagine: waking up to the energy of the city, but also having the serenity of nature within reach. This isn’t a dream, but the reality in this beautiful apartment near Sloterpark. Perfect for those who appreciate the dynamics of Amsterdam, but also seek the tranquility of green spaces and water. With the convenience of public transport just around the corner, this is your chance for a ready-to-move-in home in a vibrant area. Feeling at home already? Read on!

MOVE-IN READY: Pack your belongings and move straight into this modern and luxurious apartment.
LUXURY KITCHEN & BATHROOM: Enjoy culinary adventures and relaxing moments in style.
TWO BEAUTIFUL BEDROOMS: Space and comfort for a blissful night’s sleep.
BALCONY WITH MORNING SUN: Start your day with a cup of coffee in the first rays of sunshine.
UNIQUE LOCATION: Experience the best of the city on the edge of Sloterpark and Sloterplas.

A HOME WHERE EVERY DAY IS AN EXPERIENCE

Step into this stunning apartment and immediately be embraced by the warm atmosphere it radiates. With a living area of 78 square meters, there’s plenty of space to live, laugh, and enjoy. The living room is bathed in light through the large east-facing windows. Here, you catch the first sun rays that give your day a golden touch.

The luxury kitchen is a paradise for the hobby chef. With high-quality built-in appliances and a sleek design, preparing a feast is a breeze. The bathroom, with its walk-in shower and refined finish, offers a spa experience in your own home. Here you start your day fresh or end your evening relaxed.

The two bedrooms are your personal retreats. The master bedroom is spacious enough for a king-size bed and a wardrobe, while the second room is perfect as a children’s room, study, or perhaps even a walk-in closet.

The east-facing balcony is your private viewpoint over the neighborhood. Here, you can enjoy a peaceful breakfast or a good book while the city slowly wakes up. Not to forget, this apartment comes with a storage unit in the basement of the complex. Ideal for storing your bike, Christmas decorations, or your collection of vintage vinyl. And speaking of financial peace of mind: the ground lease for the current period has already been paid off. That’s one less worry!

Good to know:

2 bedrooms

Storage in the basement

Ready to move in

Delivery in consultation;

Bekijk volledige omschrijving

Foto’s van het huis

Amsterdam – Oeverpad 237 – Beeld
Amsterdam – Oeverpad 237 – Beeld 2
Amsterdam – Oeverpad 237 – Beeld 3
Amsterdam – Oeverpad 237 – Beeld 4

Locatie

Weet je een potentiële koper? Deel dit huis via:

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
A
verkocht onder voorbehoud

Oeverpad 237

  • Amsterdam
  • 3 kamers
  • € 419.000,-
Weet je een potentiële koper? Deel dit huis via:

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 419.000,-
Aanmeld datum 02 februari 2024
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal woonlagen 1
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte 78 m2
Team KIJCK. Makelaars